Интериорен дизайн Living Luxury

Luxury Style в центъра на София

Този апартамент показва, че Luxury Style е възможен и в не големи пространства, благодарение на използването на умели дизайнерски похвати, съобразени с размерите, осветеността, височината на таваните и др.
Белият цвят е преимуществен в луксозния интериорен дизайн, тъй като се свързва с блясък и светлина, но могат да се използват и други акцентни цветове, каквото например е черното за една по-модерна и интригуваща визия.
Прозорецът е умело вписан и приобщен към интериорния дизайн на всекидневната, превръщайки се в част от поредица заедно с двете изящни картини около него. Декоративният трим на стената е белег за аристократичност в интериорния дизайн, но използван по един модерен и шикозен начин.
Оранжевото е чудесен пример как да се привнесе "модерност" и закачливост в един луксозен интериор, каквато често е заявката към интериорният дизайнер при оформянето на един луксозен интериор. Така интериорният дизайн е "одухотворен", персонален и личен, не твърде абстрактен и студен.
Симетрията е основен принцип при луксозния интериорен дизайн за постигането на една по-формална и строга атмосфера и говори сама по себе си за аристократичност и елегантност. Симетричният баланс се явява като основен похват при изготвянето на един луксозен интериор.
Кадифе, луксозни тапети, бляскави детайли задават усещането за луксозна, наподобяваща скъп хотел спалня.
Главната баня е в типичен Luxury Style, предлагайки много пищност и блясък. Но и тук модерните елементи не липсват, като допълнение към нея.
Тоалетна за гости помещава в себе си и перално помещение, в което има заигравка с интересни и екстравагантни цветови решения, неизискващи голям бюджет.

Зад сините панели се помещава сервизно помещение, както и бойлерът захранващ двете бани.

Интериорният проект в 3D

Всекидневната

Кухнята

Белият цвят е преимуществен в луксозния интериорен дизайн, тъй като се свързва с блясък и светлина. Лъскави повърхности, полиран до огледало мрамор са преимуществено използвани при луксозния интериорен дизайн, който буквално трябва да "блести", тъй като светлината, блясъка и пищността са основните негови характеристики.

Главната баня

Бебешката стая

Стаята на бебето разбира се ще претърпи трансформации за в бъдеще, но все пак проектирайки и мислейки за по-обемните корпусни мебели, е добре те да могат да посрещнат бъдещите нужди и на порасналото вече дете. В случая гардеробът помещава в себе си секция, предвидена в бъдеще да поеме функцията и на място за учебни занимания.
Цветовете са меки и приглушени, а с леки цветови вариации успешно може да се дефинира пространството за момче или момиче.
Вариация на бебешката стая: първият вариант е универсален, а вторият е подходящ за момиче.

Антрето

Laguna Sofa

Ъгловият диван Laguna е спеациално проектиран и изработен, като дизайн от Studio Interio и Ирена Румен за този апартамент. Диванът съчетава в себе си елегантни и модерни линии с мекотата на кадифето и лукса на капитонажа.

Разпределителен план

Дизайнер: Ирена Румен