Ретро шик

Реновация и интериорен дизайн на къща

Интериорният дизайн на къща се подчинява на същите принципи и правила, като интериорния дизайн на апартамент, но поради мащаба си предполага възможността интериорният дизайнер да обособи големи и комфортни зони в едно отворено пространство.
Търсен е носталгичният ефект на миналото, привнесен чрез облите и ретро форми характерни за 60-те години на миналия век, но вплетени в един интериор с подчертано модерно и съвременно излъчване.
Двата успоредни капитонирани дивана са своеобразен акцент в пространството, със своите изящни приковаващи вниманието форми, внасят определена тежест в цялостния интериор. За да бъде интериорният дизайн "лек" и "ефирен", умишлено е избран белият цвят за да снеме част от тежестта на тези два масивни и сложни, като форма обекти.
Белите и топли нюанси са умишлен избор в интериорният дизайн, за да бъде цялото пространство леко, свежо и неутрално, давайки възможността за акцент на изящните и обли форми.

Разпределителен план

Разпределителният план претърпява огромна структурна промяна, чрез преместване на стени и изграждане на нови прозорци, променящи изцяло облика на самата къща и проправящ пътя за едно изцяло ново, функционално и естетическо оформление на интериорното пространство.
Дизайнер: Ирена Румен