Special Mention награда за Studio Interio и Ирена Румен

German Design Awards 2021 - Special Mention награда за Studio Interio и Ирена Румен
German Design Awards 2021 - Special Mention | interio.bg
Studio Interio и Ирена Румен с проектът Avant-garde Modernism с награда Special Mention в категорията Excellent Architecture в конкурса German Design Awards 2021.
Отличието „Special Mention“ на German Design Awards отдава почит на последователната концепция и изпълнение на дизайна. Във всяка категория журито награждава подходящ брой участия с този знак за високи постижения за иновативен дизайн въз основа на тяхното качество. Те са избрани от отделно експертно жури за всяка категория на German Design Awards.
Наградите определят най-високите стандарти по отношение на избора на техните победители: в уникален процес на номиниране се канят да участват компании, чиито продукти и услуги за дизайн демонстрират дизайнерски постижения.
German Design Awards представлява първокласната международна награда на Германския съвет за дизайн и са един от най-известните световни конкурси за дизайн. Целта е да се открият, демонстрират и разпознаят уникални дизайнерски тенденции. Като такива, висококачествените материали от областта на архитектурата, продуктите и други - всички те играят новаторска роля в международния дизайнерски пейзаж по свой собствен начин - се почитат всяка година.